Нафта подорожчала після визнання Путіним «Л/ДНР»

Читать на русском
Ціни на нафту різко зросли у вівторок, 22 лютого через побоювання про перебої з поставками на тлі загострення напруженості у відносинах між Росією і Україною.
Reuters

Ціни на нафту різко зросли у вівторок, 22 лютого, через побоювання про перебої з поставками на тлі загострення напруженості у відносинах між Росією і Україною.

Як пише Reuters, ф'ючерси на нафту марки Brent виросли на 2,2%, до 97,5 доларів за барель до 10:00 за київським часом після зростання на 2% в понеділок.

Рубль став найнестабільнішою валютою у світі – BloombergРубль став найнестабільнішою валютою у світі після новин про визнання російським президентом Володимиром Путіним ЛДНР.

Ф'ючерси на нафту марки WTI підскочили на 3,7% до 94,5 доларів. Ринок США був закритий у понеділок у зв'язку з державним святом

Аналітик Commonwealth Bank Вівек Дхар сказав, що малоймовірно, що уряди США і Європи введуть нафтові або газові санкції проти Росії, якщо вона продовжить вторгнення в Україну, оскільки це заподіє шкоди їм же. Однак Росія сама може обмежити постачання нафти і газу, якщо спробує відповісти на санкції, введені Заходом, додав Дхар.

Нагадаємо, на Донбасі продовжується ескалація. ЗСУ зазнають втрат, є поранені. На тлі загострення ситуації президент РФ Володимир Путін визнав незалежність самопроголошених ЛДНР.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: