У Британії заявили, що їхня розвідка викрила плани Кремля щодо України

Читать на русском
Велика Британія заявила, що їхній розвідці відомий російський сценарій створення приводу для вторгнення в Україну.
pikabu.ru

Велика Британія заявила, що їхній розвідці відомий російський сценарій створення приводу для вторгнення в Україну.

Про це йдеться в повідомленні МЗС Великої Британії у Твітері.

Британія закликала Росію до деескалації та участі в конструктивних переговорах.

«Розвідка викрила плани Росії зі створення приводу для вторгнення в Україну. Нам відомий сценарій російського уряду. Не піддавайтеся обману. Ми закликаємо Росію до деескалації та участі у конструктивних переговорах», – йдеться у повідомленні.

Загострення ситуації на Донбасі: що сталося і чого може домагатися РосіяСитуація на Донеччині 17 лютого різко загострилася. Чому це сталося, про що раніше говорили сепаратисти та Кремль, і чого може добиватися Росія – у матеріалі.

Нагадаємо, очільник військової розвідки Британії генерал Джим Хокенхолл заявив, що Росія все ще продовжує нарощувати військову присутність на кордоні з Україною. Їх дії суперечать заявам Москви про виведення військ.

Раніше ми також писали, що американська розвідка не може підтвердити відведення військ Росії від українського кордону, про що офіційно заявили в Міноборони РФ.

Додамо, Велика Британія погодила з партнерами «Великої сімки» та Європейського союзу санкції щодо Росії, які набудуть чинності у разі вторгнення в Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: