Британія погодила з G7 та ЄС санкції проти Росії

Читать на русском
Велика Британія погодила з партнерами Великої сімки та Європейського союзу санкції щодо Росії, які набудуть чинності у разі вторгнення в Україну.
armyinform.com.ua

Велика Британія погодила з партнерами «Великої сімки» та Європейського союзу санкції щодо Росії, які набудуть чинності у разі вторгнення в Україну.

Про це повідомляє у своїй заяві міністр закордонних справ Великобританії Ліз Трас, передає Welt am Sonntag.

Міністерка заявила, що поступки не зупинять Росію від нападу, тому необхідно підтримати Україну.

«Ми повинні забезпечити, щоб у разі надзвичайної ситуації був готовий жорсткий пакет санкцій. Ці санкції ми вже узгодили з нашими союзниками по G7 і ЄС, включаючи Німеччину», – заявила вона виданню.

Загострення ситуації на Донбасі: що сталося і чого може домагатися РосіяСитуація на Донеччині 17 лютого різко загострилася. Чому це сталося, про що раніше говорили сепаратисти та Кремль, і чого може добиватися Росія – у матеріалі.

Зауважимо, що раніше Міноборони Сполученого Королівства вкотре відкинуло заяви Росії про те, що вона виводить частину своїх військ від кордонів України. А прем'єр-міністр Борис Джонсон, і міністр закордонних справ Ліз Трасс звинуватили Росію в організації терактів під чужим прапором в Україні як можливий привід для вторгнення.

Нагадаємо, Європейський союз значно розширить санкційний пакет проти Росії, якщо Кремль прийме рішення про визнання псевдореспублік на території окупованих районів українського Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: