Вибух на газопроводі під Луганськом не вплинув на роботу ГТС України – Макогон

Читать на русском
Вибух на розподільчому газопроводі на тимчасово окупованій території на Луганщині не позначився на роботі газотранспортної системи України.
facebook.com/mcfire76

Вибух на розподільчому газопроводі на тимчасово окупованій території на Луганщині не позначився на роботі газотранспортної системи України. Вона працює у штатному режимі.

Про це повідомив генеральний директор ТОВ Оператор ГТС України Сергій Макогон на своїй сторінці у Facebook у суботу, 19 лютого.

Убивства, напади та етнічні причини: що ставало приводом для війни за останнє століттяЩо ставало приводом для війни у ХХ та ХХІ століттях, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

«З огляду на чисельні повідомлення в ЗМІ щодо вибуху газопроводу в Луганській області на тимчасово окупованій території маємо повідомити, що транзит газу через тимчасово окуповану територію не відбувається. На газотранспортну систему України інцидент не впливає. ОГТСУ працює в штатному режимі і продовжує надійно виконувати свої транзитні зобов’язання», - написав Макогон.

Він уточнив, чи вибух стався на розподільчому газопроводі біля Луганська, на території, через яку магістральний газопровід «Дружба» не проходить.

Нагадаємо, на території окупованого Росією Луганська ввечері 18 лютого з невеликим інтервалом сталося два потужні вибухи. Російські ЗМІ повідомили, що пошкоджено газопровід Дружба.

Раніше стався вибух у Донецьку – біля будівлі «уряду ДНР». Вибухнуло авто. Жертв немає.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: