Українська дипломатія працюватиме без вихідних на тлі російської загрози – Кулеба

Читать на русском
На тлі ескалації з боку Росії українські дипломати від сьогодні і надалі будуть працювати в режимі нон-стоп задля посилення підтримки України.
Українська правда

На тлі ескалації з боку Росії українські дипломати від сьогодні і надалі будуть працювати в режимі нон-стоп задля посилення підтримки України.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у Твітері.

«На тлі російської безпекової кризи українська дипломатія сьогодні та в наступні дні працює у режимі нон-стоп задля посилення підтримки України: дипломатичної, військової, фінансової, санаційної», – йдеться в повідомленні.

Він зазначив, що дипломати використовують кожну можливість для захисту України і відвернення подальшої ескалації.

Кризова дипломатія: з ким зустрічався і кому телефонував Зеленський на тлі загрози від РосіїВолодимир Зеленський з початку року особисто зустрівся і говорив телефоном із лідерами США, Німеччини, Франції, Туреччини, Великої Британії, а також генсеком НАТО та топчиновниками ЄС.

Нагадаємо, голова МЗС України Дмитро Кулеба 19-23 лютого здійснить закордонні візити для участі у заходах ЄС та ООН та проведення переговорів із США.

Сьогодні президент України Володимир Зеленський виступить на Мюнхенській безпековій конференції.

Додамо, що Сполучені Штати не вітають участь президента України Володимира Зеленського в Мюнхенській конференції з безпеки, оскільки вважають, що в ситуації, коли навколо українських кордонів російські війська, а на Донбасі - ескалація, йому не слід залишати Україну. На думку США, від'їздом Зеленського на конференцію нібито може скористатися Путін.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: