Зеленський таки полетить до Мюнхена на конференцію з безпеки

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 19 лютого, їде до Мюнхена для участі в конференції з безпеки. Там він зустрінеться з лідерами Британії та Німеччини.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 19 лютого, їде до Мюнхена для участі в конференції з безпеки. Там він зустрінеться з лідерами Британії та Німеччини.

Про це повідомляє Офіс президента.

Відомо, що сьогодні відбудеться візит президента України Володимира Зеленського до Мюнхена для участі у щорічній конференції з безпеки та проведення переговорів, які заплановані на цьому майданчику. Президент України планує зустрітися прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном, з канцлером Німеччини Олафом Шольцом, з віце-президентом США Камалою Гарріс та з представниками міжнародних фінансових інституцій.

Убивства, напади та етнічні причини: що ставало приводом для війни за останнє століттяЩо ставало приводом для війни у ХХ та ХХІ століттях, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

Зеленський надіється, що під час переговорів вдасть домовитись про додаткову військову та фінансову підтримку. Після візиту президент відразу повернеться до Києва.

Нагадаємо, Сполучені Штати не вітають участь президента України Володимира Зеленського в Мюнхенській конференції з безпеки, оскільки вважають, що в ситуації, коли навколо українських кордонів російські війська, а на Донбасі - ескалація, йому не слід залишати Україну. На думку США, від'їздом Зеленського на конференцію нібито може скористатися Путін.

У США називали дати проведення Мюнхенської конференції, як нібито один з варіантів дат, в які Росія може напасти на Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: