У центрі Києва знову протестують ФОПи

Читать на русском
У Києві 17 лютого підприємці знову вийшли до Верховної ради на акцію протесту проти використання касових апаратів.
ukrinform.ua

У Києві у четвер, 17 лютого, підприємці знову вийшли до Верховної ради на акцію протесту проти використання реєстраторів розрахункових операцій.

Як повідомляє Укрінформ, участь у мітингу беруть близько 300 людей.

Обов’язкові касові апарати для ФОПів: у яких випадках можна не використовувати та що робити у разі збоївКому потрібно обов'язково використовувати касові апарати, які є винятки та куди звертатися у разі збоїв, читайте у матеріалі.

Протестувальники тримають плакати з написом «Тільки 5866(1)», а також прапори руху «SaveФОП». Вони вимагають терміново ухвалити законопроект №5866(1).

Рух вулицями Садової та Липської перекрито автозаками з обох боків. Водночас рух вулицями Грушевського та Інститутської не закривали – проїзд забезпечений у звичайному режимі.

Нагадаємо, з початку року під будівлею Верховної ради у Києві вже не раз виходили на мітинг ФОПи. На одній із акцій відбулися сутички із силовиками, постраждала 21 особа.

Наприкінці січня голова Комітету Верховної ради з фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев запропонував внести новий законопроект, який стосуватиметься штрафів для підприємців за відсутність касових апаратів. Голосування за нього планувалося 1 лютого. Поки що його не вносили до порядку денного.

Проте Гетманцев озвучив, що чекає на підприємців у питанні штрафів за відсутність РРО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: