Під час сутичок під Радою постраждали більш ніж 20 осіб – поліція

Читать на русском
Під час сутичок із правоохоронцями на акції SaveФОП біля стін парламенту сьогодні постраждали більш ніж 20 осіб, в тому числі й поліцейські.
РБК-Україна

Під час сутичок із правоохоронцями на акції SaveФОП біля стін парламенту сьогодні постраждали більш ніж 20 осіб, в тому числі й поліцейські.

За даними фактами порушено кримінальні провадження, повідомляє пресслужба відділу комунікації поліції Києва.

«Внаслідок дій мітингувальників 18 поліцейських та 3 учасників акції отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості», - йдеться у повідомленні.

Обов’язкові касові апарати для ФОПів: у яких випадках можна не використовувати та що робити у разі збоївКому потрібно обов'язково використовувати касові апарати, які є винятки та куди звертатися у разі збоїв, читайте у матеріалі.

Під час акції між мітингувальниками та правоохоронцями виникли сутички через те, що активні учасники поводилися агресивно, намагалися прорвати оточення та увірватися до Ради. На вимоги співробітників поліції активісти не реагували, що змусило силовиків застосувати спецзасоби.

Учасників акції, які відмовлялися виконувати вимоги правоохоронців та чинили протиправні дії, були затримані та доставлені до Печерського управління.

У поліції спростували повідомлення про смерть одного з учасників акції.

«Інформація не відповідає дійсності. Повідомляємо, що чоловікові, якому стало зле, поліцейські надали першу медичну допомогу», – уточнили у відділі.

Нагадаємо, у вівторок, 25 січня, у Києві під стінами парламенту люди вийшли на мітинг, через що у центрі столиці утворилися масштабні пробки. Мітингувальники почали штурмувати Верховну раду.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: