Акція ФОПів під Радою: почалися сутички з поліцією

Читать на русском
У Києві під Радою під час акції ФОПів відбулися сутички між учасниками мітингу та правоохоронцями. Є затримані.
фото Укрінформ

У Києві сьогодні під будівлею Верховної ради під час акції ФОПів відбулися сутички між учасниками мітингу та правоохоронцями. Повідомляється про затриманих.

За інформацією РБК-Україна, сутички трапилися під час того, як поліція почала відтісняти учасників руху від стін Верховної ради та з проїжджої частини.

Штрафи за відсутність РРО: Гетманцев уточнив, що чекає на підприємцівЯкими будуть штрафи для ФОП за відсутність касових апаратів у 2022 році. У Раді повідомили подробиці.

Наразі активісти заблокували вул. Грушевського, правоохоронці ж намагаються відтіснити мітингувальників, щоб відкрити рух цією вулицею.

Як уточнює «Страна.ua», силовикам вдалося відтісняти протестувальників ФОП з вулиці Грушевського.

«За даними ФОПів, поліцейські затримали кілька учасників протесту», - пише видання.

Нагадаємо, сьогодні вранці підприємці у Києві знову вийшли на протест проти обов'язкового використання реєстраторів розрахункових операцій.

З початку року під будівлею Верховної ради у Києві вже не раз виходили на мітинг ФОПи. На одній із акцій відбулися сутички із силовиками, постраждала 21 особа.

Наприкінці січня голова Комітету Верховної ради з фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев запропонував внести новий законопроект, який стосуватиметься штрафів для підприємців за відсутність касових апаратів. Голосування за нього планувалося 1 лютого. Поки що його не вносили до порядку денного.

Проте Гетманцев озвучив, що чекає на підприємців у питанні штрафів за відсутність РРО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: