Військова служба в Україні: Зеленський вніс зміни до указу про службу в резерві ЗСУ

Читать на русском
Президент вніс зміни до Положення про проходження громадянами України служби у військовому резерві ЗСУ.
Укрінформ

Президент Володимир Зеленський вніс зміни до Положення про проходження громадянами України служби у військовому резерві Збройних сил України.

Про відповідний документ №59/2022 йдеться на сайті керівника держави.

«Президент України вніс зміни до указу від 29 жовтня 2012 року № 618 «Про Положення про проходження громадянами України служби у військовому резерві Збройних сил України» (зі змінами, внесеними указами від 6 червня 2014 року № 502 та від 18 травня 2015 року № 274)», - йдеться у документі.

Повідомляється, що указ набирає чинності з дня його опублікування.

Краш-тест для суспільства: експерт оцінив психологічний аспект загрози вторгнення РФПолітолог розповів, чому ситуація довкола загрози вторгнення Росії стала психологічним тестом для суспільства.

Варто зазначити, що Зеленський указом №60/2022 вніс зміни до Переліку військових частин Збройних сил України, Національної гвардії та Державної прикордонної служби, над якими здійснюється керівництво.

Нагадаємо, що сьогодні, 16 лютого, Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони щодо стратегії забезпечення державної безпеки.

Також нагадаємо, що Зеленський розширив санкції проти журналіста Гужви та блогера Шарія.

Раніше ми повідомляли, що в Україні від початку року запрацював закон про основи національного супротиву. «Слово і діло» розібралося докладніше, для яких завдань потрібен цей рід військ ЗСУ, хто і як може до нього приєднатися.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: