Нацполіцію перевели на посилений варіант несення служби

Читать на русском

Голова Нацполіції Ігор Клименко наказав з 14 по 19 лютого перевести весь особовий склад поліції на посилений режим роботи.
фото НПУ

Голова Нацполіції Ігор Клименко наказав з 14 по 19 лютого перевести весь особовий склад поліції на посилений режим роботи.

Про це повідомляє «Слово і діло», посилаючись на відповідний наказ.

Нагнітання паніки та поширення фейків: в СБУ звернулися до українцівНагнітання паніки, поширенням фейкової інформації та викривлення реального стану речей. Усе це в комплексі – нова хвиля гібридної війни, кажуть в СБУ.

«Керівникам структурних підрозділів центрального органу управління поліції, головних управлінь Національної поліції в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, областях та м. Києві, міжрегіональних територіальних органів Національної поліції з 14.02.2022 до 19.02.2022 перевести особовий склад на посилений варіант службової діяльності згідно з наказом МВС від 10 грудня 2015 року №1560», - сказано у документі.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський звернувся до українців на тлі можливої загрози вторгнення з боку Росії.

Сьогодні зі зверненням до українців виступила СБУ. Силовики закликали на тлі новин про напад Росії на Україну не сіяти паніку та не вірити фейкам.

Днями заяву оприлюднило МЗС України. У ньому українців також закликали зберігати спокій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: