Зеленський ввів у дію стратегію держбезпеки, ухвалену РНБО

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО щодо стратегії державної безпеки.
Володимир Зеленськийскріншот з відео

Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони щодо стратегії забезпечення державної безпеки.

Про це повідомила пресслужба ОПУ у середу, 16 лютого.

Краш-тест для суспільства: експерт оцінив психологічний аспект загрози вторгнення РФПолітолог розповів, чому ситуація довкола загрози вторгнення Росії стала психологічним тестом для суспільства.

У документі сказано, що Росія продовжує гібридну війну проти України, застосовуючи політичні, економічні, інформаційно-психологічні засоби та кібератаки.

«Державна політика спрямовується на своєчасне виявлення та запобігання зовнішнім та внутрішнім загрозам держбезпеці України, припинення розвідувальних, терористичних, диверсійних та інших протиправних посягань спецслужб іноземних держав, а також організацій, окремих груп та осіб на держбезпеку України», - йдеться в документі.

Також у документі йдеться про те, що деструктивна пропаганда за кордоном і всередині країни провокує конфлікти та підриває суспільну єдність, і що нинішній стан системи стратегічних комунікацій ускладнює нейтралізацію цієї загрози на тлі інформаційної експансії РФ.

Стратегія також передбачає боротьбу з олігархами, які встановили контроль над стратегічними підприємствами та галузями національної економіки, у тому числі через вплив на політичні інститути та процеси.

Нагадаємо, раніше Зеленський запровадив санкції РНБО проти російських суддів та кримських «чиновників».

Також було запроваджено санкції проти телеканалу «НАШ».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: