Війна на Донбасі: нові обстріли, є поранені

Читать на русском
За минулу добу, 14 лютого, бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Двоє бійців ООС отримали поранення.
Штаб ООС(архів).

За минулу добу, 14 лютого, бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Двоє бійців ООС отримали поранення.

У районі Трьохізбенки противник відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів.

Загроза російського вторгнення: які країни закликали своїх громадян покинути УкраїнуПонад 40 країн світу закликали своїх громадян терміново виїхати з України через високий ризик вторгнення Росії.

У бік Новотроїцького російські найманці вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

В околицях Пісків окупанти обстрілювали позиції українських захисників з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі Мар'їнки бойовики застосовували безпілотний літальний апарат, за допомогою якого зробили скидання пострілу ВОГ-17.

У Донецькій області зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.

Через обстріли двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Стан здоров'я одного військовослужбовця - середньої тяжкості, другого - задовільний.

Нагадаємо, СБУ проводить контрдиверсійні навчання в Харківській області.

Раніше Росія закрила для судноплавства два райони Чорного моря та один в Азовському морі на період з 13 по 19 лютого нібито для проведення військових навчань.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: