СБУ проводить контрдиверсійні навчання в Харківській області

Читать на русском
Група Антитерористичного центру при управлінні СБУ починає багатоетапні контрдиверсійні навчання в Харківській області. Вони  триватимуть до початку березня.
Фото СБУ.

У вівторок, 15 лютого, група Антитерористичного центру при управлінні Служби безпеки України починає багатоетапні контрдиверсійні навчання в Харківській області. Вони триватимуть до початку березня.

Навчання проходитимуть по всій області, але основну увагу зосередять на прикордонних районах.

У яких військових навчаннях за кордоном візьмуть участь ЗСУ у 2022 роціУ яких іноземних військових навчаннях 2022 року візьмуть участь Збройні сили України – на інфографіці.

Жителів області просять з розумінням поставитися до можливих незручностей і належним чином реагувати на законні дії й вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що засвідчують особу.

«Навчання пройде в умовах максимально наближених до реальних, з використанням спеціальної техніки та озброєння. Тому на окремих територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей і транспорту, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів. Всі дії будуть проходити в рамках чинного законодавства і з дотриманням прав і свобод людини», - попередили в СБУ.

Нагадаємо, Росія закрила для судноплавства два райони Чорного моря та один в Азовському морі на період з 13 по 19 лютого нібито для проведення військових навчань.

У МЗС України висловили протест таким діям РФ, назвавши їх частиною гібридної війни.

Збройні сили України цього року візьмуть участь у 16 військових навчаннях на території інших держав – Німеччини, Польщі, Туреччини, Литви, США, Великої Британії тощо. Докладніше про це – на інфографіці «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: