Зведення штабу ООС: три обстріли, поранено бійця ЗСУ

Читать на русском
Від початку поточної доби понеділка, 14 лютого, бойовики тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілу поранено українського військового.
Інфторматор

Від початку поточної доби понеділка, 14 лютого, бойовики тричі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілу поранено українського військового.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС у Facebook.

Відомо, що один із ворожих обстрілів був здійснений неподалік Трехізбенки. Окупанти відкривали вогонь із ручних протитанкових гранатометів.

Поки говорять дипломати: що дала чергова зустріч у Нормандському форматіУчасники Нормандського формату знову ні про що не домовилися, але відмовлятися від спілкування не збираються.

Поблизу Маринки російські найманці задіяли безпілотник за допомогою якого скинули постріл ВОГ-17.

«Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене мінськими домовленостями озброєння, і знищили 1 БПЛА супротивника» - йдеться в повідомленні.

Крім того, на Донеччині зафіксовано проліт ворожого безпілотника, ймовірно Орлан-10, з перетином лінії зіткнення.

«Внаслідок дій супротивника один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Воїн перебуває у лікувальному закладі. Стан його здоров'я – середньої тяжкості», - йдеться у повідомленні.

У штабі повідомили, що кордони українських підрозділів залишилися без змін, а ситуація у районі проведення ООС контролюється військовими.

Нагадаємо, у СММ ОБСЄ підтвердили, що деякі країни виводять спостерігачів із Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: