Безпілотник місії ОБСЄ зафіксував танки біля Донецька

Читать на русском
Сепаратисти не виконують взяті на себе зобов'язання щодо відведення важкого озброєння по всій лінії розмежування сторін, підкреслюють в СЦКК.

Сепаратисти продовжують порушувати взяті на себе зобов'язання щодо відведення важкого озброєння по всій лінії розмежування на Донбасі.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється на сторінці операції Об'єднаних сил в Facebook в неділю, 12 травня.   Як повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю і координації (СЦКК), сепаратисти продовжують розміщувати важке озброєння за межами ліній відведення та постійних місць зберігання.

Так, спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували 14 реактивних систем залпового вогню, 12 танків, 7 самохідних гаубиць і 13 гаубиць, а також 3 зенітні ракетні комплекси на полігоні поблизу окупованого Міусинська. Поруч з населеним пунктом Шимшинівка спостерігачі помітили 12 танків, ще 24 ворожих танків були зафіксовані поблизу Круглика.

Крім того, поблизу населеного пункту Покровка на сході від Донецька спостерігачі зафіксували щонайменше п'ять танків Т-72.

Раніше спостерігачі ОБСЄ на Донбасі зафіксували з 3 по 5 травня 20 ракетних систем залпового вогню Град, які розміщені з порушенням лінії відводу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: