РФ продовжує нарощувати війська та техніку в Криму і Білорусі – ЗМІ

Читать на русском
Нові супутникові знімки компанії Maxar  показують, що РФ продовжує нарощувати  військову могутність в Криму, у Білорусі та на заході Росії.

Нові супутникові знімки компанії Maxar показують, що РФ продовжує нарощувати військову могутність в Криму, у Білорусі та на заході Росії.

Так у Криму вранці 10 лютого на аеродромі Октябрське спостерігалася нова велика дислокація військ та техніки: на занедбаний аеродром на північ від Сімферополя прибуло понад 550 військових наметів та сотні одиниць техніки.

Огляд іноземних ЗМІ: сценарії російського вторгнення в Україну та повномасштабної війниПід яким приводом Росія може вторгнутися в Україну, сценарії можливого вторгнення та попередні оцінки втрат під час війни – у матеріалі Слово і діло за даними західних ЗМІ.

Знімки опублікував кореспондент Buzzfeed Крістофер Міллер у Twitter.

Також на білоруському аеродромі Зябрівка Maxar зафіксували війська, польовий шпиталь, техніку - гелікоптери, армійські намети.

А на Курський полігон в РФ приблизно за 110 км на схід від кордону з Україною нещодавно прибув великий військовий контингент.

Раніше у посольстві США висловилися щодо блокування Росією Чорного та Азовського морів.

До цього РФ оголосила про чергові військові навчання біля українського кордону.

Нагадаємо, ми писали, що на основі прогнозів аналітиків та злитих даних розвідок західні ЗМІ складають можливі сценарії вторгнення та війни. Докладніше про них – у матеріалі «Слово і діло».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: