Низка авіакомпаній скасувала рейси до Алмати

Читать на русском
На тлі протестів у Казахстані, які продовжуються вже кілька днів, міжнародні авіакомпанії почали скасовувати рейси до Алмати.
ілюстративне фотофото з відкритих джерел

На тлі протестів у Казахстані, які тривають уже кілька днів, міжнародні авіакомпанії почали скасовувати рейси до Алмати.

Про це повідомляє низка ЗМІ.

Старим тут не місце: до чого може призвести газовий бунт у Казахстані і до чого тут УкраїнаАнтиурядові мітинги в Казахстані можуть мати вплив і на ситуацію в Україні, подробиці читайте в матеріалі.

Так, за даними Reuters, напередодні рейси в Алмати скасували близькосхідні авіаперевізники: flydubai, Air Arabia і Jazeera Airways.

За інформацією eTurbonews, російський «Аерофлот», білоруський перевізник «Белавіа» та низка інших авіакомпаній із країн пострадянського простору також скасували польоти до Алмати у середу.

Як повідомлялося, у середу в Казахстані під час масштабних мітингів протестувальники взяли під контроль аеропорт Алмати. Згодом з'явилася інформація, що аеропорт звільнили, його роботу мають намір повернути до штатної.

Нагадаємо, мітинги проти різкого підвищення цін на скраплений газ розпочалися в Казахстані 2 січня в Мангістауській області. Вони переросли у масові протести, уряд пішов у відставку. Сьогодні ЗМІ повідомили, що під час акцій протестів загинули десятки мітингувальників.

Також повідомлялося про загиблих силовиків.

ОДКБ 6 січня розпочала введення військ до Казахстану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: