У Кремлі дали відповідь на вимогу України надати інформацію про війська навколо кордону – ЗМІ

Читать на русском
Кремль вирішив, що вимога України є абсолютно неприйнятною і відмовився надавати будь-яку інформацію
Ілюстративне фотоnbnews.com.ua

У Росії не надали Україні затребувану Києвом інформацію - роз'яснення щодо причин накопичення військ в районах навколо кордонів України та у тимчасово окупованому Криму - протягом відведених Москві 48 годин, оскільки в Кремлі визнали цю вимогу неприйнятною.

Про це повідомив журналіст Радіо Свобода Рікард Йозвяк в Twitter.

Росія недооцінює українську армію: яка техніка знаходиться на озброєнні ЗСУЧи в змозі українська армія дати відсіч агресору? Розбиралися в тому, що мають Збройні Сили України для організації протидії ймовірному супротивнику

«У відповіді йдеться, що вона не веде ніякої незвичайної військової діяльності на своїй території й що запит України відповідно до Віденського документа ОБСЄ є неприйнятним» - написав він, повідомивши, що Москва вже відправила Києву відповідь.

Нагадаємо, що раніше Україна зажадала від Росії протягом 48 годин надати інформацію щодо військової діяльності біля кордонів країни та в тимчасово окупованому Криму.

10 лютого були опубліковані нові супутникові знімки компанії Maxar, які показують, що РФ продовжує нарощувати військову присутність в Криму, Білорусі та заході Росії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: