У Білому домі розповіли подробиці телефонної розмови Байдена із Зеленським

Читать на русском
Обидва президенти погодилися із важливістю продовжувати дипломатію та політику стримування у відповідь на скупчення російських військ на українських кордонах.
Апостроф

Президент США Джо Байден та президент України Володимир Зеленський провели телефонну розмову, під час якої Байден запевнив, що у разі подальшої агресії РФ, Україна отримає швидку та рішучу реакцію від США та союзників.

Про це повідомила пресслужба Білого дому.

«Президент Джозеф Байден розмовляв сьогодні з президентом України Володимиром Зеленським. Президент Байден підтвердив відданість Сполучених Штатів суверенітету та територіальній цілісності України. Президент Байден чітко дав зрозуміти, що Сполучені Штати швидко і рішуче, разом зі своїми союзниками та партнерами, відреагують на будь-яку подальшу агресію Росії проти України», — йдеться у повідомленні.

Також обидва президенти погодилися із важливістю продовжувати дипломатію та політику стримування у відповідь на скупчення російських військ на українських кордонах.

Ми писали про те, що у неділю, 13 лютого, президент України Володимир Зеленський проведе телефонну розмову зі своїм американським колегою Джо Байденом.

Раніше лідери держав спілкувалися телефоном увечері 27 січня. Тоді Байден підтвердив, що США та союзники готові рішуче реагувати, якщо Росія здійснить військове вторгнення на українську територію, а також висловив підтримку суверенітету та територіальної цілісності України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: