Американські співробітники місії ОБСЄ виїздять з Донецька – ЗМІ

Читать на русском
Співробітники зі США в Організації з безпеки та співробітництва в Європі почали організовано виїжджати з окупованого росіянами Донецька.
Фото DW

Співробітники зі США в Організації з безпеки та співробітництва в Європі почали організовано виїжджати з окупованого росіянами Донецька.

Про це повідомляє The Jerusalem Post.

У пресслужбі ОБСЄ поки ще не коментують таку заяву.

Раніше стало відомо, що Сполучені Штати та їхні союзники закликали своїх громадян негайно залишити Україну, щоб уникнути військових дій, включаючи можливий повітряний напад, вважається, що новий напад Москви може статися у будь-який момент.

Також додамо, що у звіті ОБСЄ від 12 лютого йдеться, що у пункті пропуску біля непідконтрольного нині Україні селища Довжанське, яке знаходиться на кордоні з Росією, учасник збройних формувань погрожував патрулю СММ арештом в разі відмови покинути цей район. Також бойовик заявив, що місії дозволяється виконувати свою роботу уздовж лінії зіткнення, а не у прикордонних районах.

Нагадаємо, з початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню. Поранених і вбитих у складі контингенту ЗСУ в зоні ООС немає

У командуванні ЗСУ заявили, що Збройні Сили України надійно контролюють обстановку в районі операції Об'єднаних сил на Донбасі. Ситуація залишається стабільною.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: