Бойовики тричі порушили режим тиші на Донбасі

Читать на русском
Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації було зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.
MinistryofDefence.UA

Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації було зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомляють у штабі ООС.

Відомо, що окупанти поблизу Пісків вели вогонь з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів. Поблизу населеного пункту Лопаскине російські найманці двічі задіяли безпілотний літальний апарат, за допомогою якого здійснили скидання пострілів ВОГ-17.

Огляд іноземних ЗМІ: сценарії російського вторгнення в Україну та повномасштабної війниПід яким приводом Росія може вторгнутися в Україну, сценарії можливого вторгнення та попередні оцінки втрат під час війни – у матеріалі Слово і діло за даними західних ЗМІ.

«Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, минулої доби на Донбасі зафіксовано сім порушень режиму тиші, поранено українського військовослужбовця. Втрат серед ЗСУ немає.

Додамо, в МЗС України вважають, що дипломатія, зокрема, активні візити в Україну зарубіжних партнерів, стримують агресивні наміри Росії. Ситуація біля українських кордонів не змінюється, тому не можна говорити про загрозу швидкого вторгнення - цей дамоклів меч висить над Україною вже вісім років. Також в МЗС закликали українців не вірити різноманітним апокаліптичним прогнозам, які озвучуються в зарубіжних ЗМІ або закордонними політиками.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: