Україна не готує жодних збройних провокацій на Донбасі і в Криму – Данілов

Читать на русском
Данілов зазначив, що Україна не займалася і не планує займатися підготовкою якихось провокацій на Донбасі або в Криму
Олексій ДаніловYouTube

Україна не готувала, не готує і не планує готувати ніяких провокацій на території окупованих районів Донецької та Луганської областей, а також на території анексованого Росією Криму.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов на брифінгу після засідання РНБО 11 лютого.

Треба тільки навчитися чекати. Колонка Леоніда ШвецяВ умовах загострення російської агресії не при справах залишилася опозиція в Україні. Але рівень зовнішньополітичної напруги не буде вічним, і соціалка про себе неодмінно нагадає, і ще не раз.

«Ми чули про Кримський міст, ми чули про Чорнобильську станцію, ми чули про територію окупованих Донецької та Луганської областей, про інші об'єкти..., щоб звинуватити наших військових, звинуватити нашу країну нібито в цих речах. Ще раз підкреслюю - ми цими питаннями не займаємося і займатися не збираємося. Для нас життя людини - це найвища цінність, тому що ми є демократичною країною і не можемо нехтувати життям тих чи інших людей для вирішення незрозумілих для нас питань» - зазначив він.

Нагадаємо, американське Агентство національної безпеки (АНБ) підтвердило інформацію про плани Росії сфабрикувати привід для вторгнення в Україну - для цього передбачалося використовувати фейкове відео з убитими.

Пізніше у президента Росії Володимира Путіна прокоментували публікації в американських ЗМІ про те, що Росія готує провокації, які стануть приводом для вторгнення в Україну, назвавши їх «фейками».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: