Теробороною повинні займатися професіонали – Зеленський

Читать на русском
Зеленський у Харкові заявив, що організацією територіальної оборони мають займатись професіонали, яким не варто заважати.
Володимир Зеленськийскрін з відео

Організацією Національного опору та територіальної оборони мають займатися професіонали, яким не варто заважати.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський на засіданні Конгресу місцевої та регіональної влади у Харкові у п'ятницю, 11 лютого.

У Харкові Зеленський візьме участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних владУ п'ятницю, 11 лютого, президент України Володимир Зеленський здійснить робочу поїздку до Харківської області.

«Всі, особливо керівники на місцях, мають чітко зрозуміти: є речі, які мають втілювати у життя виключно військові, виключно професіонали. Допомагати їм – це добре, але іноді не заважати їм – набагато краще», - сказав Зеленський.

За його словами, у питаннях національної безпеки «немає місця для політики, інтриг, спекуляцій та хаосу, який вони можуть створити».

«Щодня, а тим більше зараз, має бути повна взаємодія влади всіх рівнів та повне розуміння зони своєї відповідальності – з боку обласних та районних адміністрацій, обласних та районних рад та інших представників місцевого самоврядування для побудови ефективної моделі тероборони та національного опору. Це надійний тил для професійної та добре оснащеної армії, що разом утворює основу сильної держави», - сказав Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні у Харкові Зеленський бере участь у засіданні Конгресу місцевої та регіональної влади. Також сьогодні відбудеться виїзне засідання РНБО.

Раніше в Міноборони розповіли, що загалом буде сформовано 150 батальйонів тероборони.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: