«Редколегія» на Skrypin.ua: перемовини щодо Донбасу та конкурси на очільників НАБУ і САП

Читать на русском

В ефірі Редколегії 11 лютого ведучі разом із гостями студії обговорюватимуть головні теми тижня, що минає, - переговори щодо Донбасу та конкурс на главу САП.
Редколегія

Сьогодні в «Редколегії» на каналі Skrypin.ua о 19.00 ведучі Катерина Супрун та Роман Скрипін обговорюватимуть головні теми тижня, що минає разом із журналістом Дмитром Крапивенком та Айдером Муждабаєвим (ATR).

Під час сьогоднішнього ефіру мова йтиме про наступні теми:

  • перемовини щодо Донбасу (доля Мінську та зустріч радників нормандської четвірки)
  • діяльність антикорупційних органів (конкурси на директора НАБУ та очільника САП).

Нагадаємо, вчора відбулись переговори радників нормандської четвірки.

Поки говорять дипломати: що дала чергова зустріч у Нормандському форматіУчасники Нормандського формату знову ні про що не домовилися, але відмовлятися від спілкування не збираються.

Політичний радник від України, глава офісу президента Андрій Єрмак на брифінгу 11 лютого повідомив, що під час дев'ятигодинної зустрічі радників країн-учасниць нормандського формату 10 лютого в Берліні сторонам знову не вдалося узгодити підсумковий документ зустрічі. Однак сторони висловили бажання продовжувати переговори.

РЕДКОЛЕГІЯ: Примус до Мінська / Антикорупційна епопея. Продовженняskrypin.ua

В Росії озвучили умову, від якої залежить проведення наступної зустрічі політичних радників лідерів країн-учасниць нормандського формату. Рішення про її проведення буде схвалене відповідно до того, як завершаться наступні переговори в Тристоронній контактній групі.

9 лютого Кабінет міністрів на засіданні в середу, 9 лютого, визначив кандидатів до складу комісії із проведення конкурсу на зайняття посади директора НАБУ.

Раніше ми писали, що ОАСК скасував порядок роботи комісії з відбору голови САП. В ЄС та США закликали відновити роботу комісії з обрання керівника САП.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: