У Берліні стартувала зустріч нормандських радників

Читать на русском
У Берліні 10 лютого розпочалася друга в цьому році зустріч політичних радників лідерів нормандської четвірки.
Фото: elysee.fr

У Берліні у четвер, 10 лютого, розпочалася друга цьогорічна зустріч політичних радників лідерів нормандської четвірки - України, Росії, Німеччини та Франції.

Українську делегацію на зустрічі у Берліні очолює голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Кулеба озвучив мету України на зустрічі радників «нормандської четвірки»Розблокування роботи ТКГ щодо Донбасу є головною метою України на зустрічі політичних радників лідерів країн Нормандського формату, котра відбудеться у Берліні 10 лютого.

Російську – заступник глави адміністрації президента Росії Дмитро Козак. Німецьку – радник канцлера Німеччини Йєнс Плетнер, французьку – радник президента Еммануель Бонн.

На своїй сторінці у Facebook Єрмак розповів, що у Берліні українська сторона має намір домогтися розблокування роботи Тристоронньої контактної групи з Донбасу.

Він додав, що розраховує на конструктивний діалог та позитивні результати після всіх зустрічей.

Нагадаємо, під час попередніх переговорів у Парижі 26 січня нормандські радники провели аудит мінських угод та вперше з 2019 року підписали спільне комюніке.

Напередодні зустрічі у Берліні голова МЗС Дмитро Кулеба озвучив мету України на зустрічі радників «нормандської четвірки».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: