Зеленський прокоментував зустріч радників «нормандської четвірки»

Читать на русском
Лідер держави наголосив, що режим припинення вогню має дотримуватися незалежно від розбіжностей сторін у трактуванні мінських домовленостей.
24 канал

Глава держави Володимир Зеленський позитивно оцінив учорашню зустріч радників «нормандської четвірки».

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Між миром та війною: Володимир Зеленський опинився перед складним виборомРезультати зустрічі у нормандському форматі можуть бути неприємними для Володимира Зеленського.

«Для нашої держави перший пріоритет на сьогодні – це досягнення стабільної та безумовної тиші на Донбасі. Режим припинення вогню має бути гарантованим, надійним, і саме на цій основі можуть бути зроблені наступні кроки», - заявив Зеленський.

Лідер держави наголосив, що режим припинення вогню має дотримуватися незалежно від розбіжностей сторін у трактуванні мінських домовленостей.

Водночас обов'язковим елементом руху в досягненні миру на Донбасі, як вважає Зеленський, є активізація роботи нормандського формату на рівні лідерів, а також організація їхньої зустрічі найближчим часом.

Нагадаємо, що переговори представників України, Німеччини, Франції та Росії відбулися у Парижі на тлі загострення ситуації біля українських кордонів. «Слово і діло» стежило за першими подробицями зустрічі.

27 січня було опубліковано текст спільної заяви політиків за підсумками зустрічі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: