У Києві водій протаранив поліцейський автомобіль-«фантом»

Читать на русском
Автомобіль отримав незначні пошкодження, на ньому можна повноцінно продовжувати патрулювання міських вулиць
Фото з місця подійFacebook

Патрулюючі в Києві автомобілі - «фантоми», які фіксують перевищення водіями швидкісного режиму, ледь не зазнали першої втрати - вранці 5 лютого в столиці один такий автомобіль потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомив перший заступник голови патрульної поліції Олексій Білошицький у Facebook.

«Сьогодні, близько 09 години, в Києві на Повітрофлотському шляхопроводі сталася ДТП за участю службового автомобіля Skoda Kodiaq і Lexus RX350. Водій Lexus не дотримувалася безпечного бокового інтервалу і зіткнулася зі службовим автомобілем. В результаті ДТП постраждалі відсутні. Службовий автомобіль-фантом отримав пошкодження лакофарбового покриття. На ньому можна продовжувати повноцінно нести службу» - написав він.

Нагадаємо, що з 25 січня в Києві працюють патрульні автомобілі поліції під прикриттям - так звані «фантоми». Вони можуть вимірювати швидкість руху автомобілів безпосередньо в русі та на місці виносити адміністративні постанови. Перші чотири машини тільки за одну добу роботи зафіксували майже тисячу порушень швидкісного режиму.

30 січня в МВС відзвітували, що патрульні автомобілі поліції під прикриттям - так звані «фантоми» - за перші дні роботи винесли 4212 адміністративних постанови про перевищення швидкісного режиму на дорогах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: