ДТП на Полтавщині: травмувалися пасажири автобуса

Читать на русском
На трасі в Полтавській області сталася ДТП за участю рейсового автобуса Київ-Ромни.  Десять пасажирів отримали травми.

На трасі в Полтавській області сталася ДТП за участю рейсового автобуса. Постраждали десять осіб, їх було шпиталізовано.

Про це повідомляє «Слово і діло» з посиланням на оперативне зведення Нацполіції.

Український автобус потрапив у ДТП у ПольщіУ Польщі перекинувся рейсовий український автобус. Водій заснув за кермом. В автобусі їхало 25 людей.

Інцидент стався увечері 3 лютого. На трасі зіткнулися легкова машина та рейсовий автобус.

«3 лютого о 19:00 на автодорозі поблизу села Прихідьки Лубенського району Полтавської області житель міста Миколаїв не впорався з керуванням вантажівки Renault, унаслідок чого виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з легковим автомобілем Chery під управлінням жителя селища Чабани Фастівського району Київської області та мікроавтобусом Mercedes-Benz під керуванням жителя села Підопригори Сумського району Сумської області Ч. (приватний підприємець, здійснює нерегулярні перевезення, перевозив 13 пасажирів). У подальшому останній транспортний засіб в некерованому стані з’їхав у кювет й перекинувся», - сказано у зведенні.

За даним фактом вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст.286 КК України.

Нагадаємо, Український автобус потрапив у ДТП у Польщі. В автобусі було 25 людей. Оскільки швидкість руху була незначною, ніхто серйозно не постраждав.

«Слово і діло» також пропонує згадати найбільш резонансні дорожньо-транспортні пригоди за останні роки та подивитися, на якому етапі зараз справи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: