«Право на владу»: чи відбудеться зустріч Зеленського з Путіним та якою ціною можна повернути Донбас

Читать на русском
В ефірі Право на владу 10 лютого мова йтиме про перемовини світових лідерів щодо ситуації в Україні та про те, якою ціною можна повернути окупований Донбас.

Президент РФ Володимир Путін продовжує стягувати війська до кордонів, а західні партнери доставляють в Україну літаки зі зброєю. Чи відбудеться зустріч Зеленського і Путіна? Про що точаться залаштункові перемовини? На яких умовах та якою ціною можна повернути окупований Донбас? Про це йтиме мова сьогодні у суспільно-політичному проєкті «Право на владу» з Наталею Мосейчук о 21.45.

У розмові візьмуть участь: генеральний прокурор Ірина Венедіктова, в. о. Директора Державного бюро розслідувань Олексій Сухачов, віце-прем’єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, лідер фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, народний депутат «Батьківщина» Сергій Власенко, співголова фракції «Опозиційна платформа - За життя» Юрій Бойко, народний депутат «Голос» Роман Костенко, Надзвичайний і Повноважний посол Олександр Чалий, народний депутат «Опозиційна платформа - За життя» Олександр Качний, народний депутат, група «За майбутнє» Віктор Бондар, міністр палива та енергетики (2007-2010, 2014) Юрій Продан, політичний експерт Михайло Чаплига, представник Донецька в Мінській ТКГ Сергій Гармаш, куратор батальйону «Кривбас» Микола Колесник, економічний оглядач Deutsche Welle з Берліна Андрій Гурков.

Огляд іноземних ЗМІ: сценарії російського вторгнення в Україну та повномасштабної війниПід яким приводом Росія може вторгнутися в Україну, сценарії можливого вторгнення та попередні оцінки втрат під час війни – у матеріалі Слово і діло за даними західних ЗМІ.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з діями або з загальновідомими фактами.

Раніше супутники компанії Maxar Technologies оприлюднили нові кадри, на яких видно російські війська поблизу українсько-білоруського кордону.

Західні країни, які стурбовані чи не більше України, щодня закликають РФ до деескалації ситуації. Одночасно з дипломатичними зусиллями союзники активно допомагають Україні озброюватися. На інфографіці «Слово і діло» – яку військову допомогу Україна отримала за останній час, і що ще обіцяють надати держави-партнери.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: