До Румунії прибула перша група військових зі США

Читать на русском
До Румунії прибули перші американські військові для посилення східного флангу НАТО через можливе вторгнення Росії в Україну.
nato.int

До Румунії прибули перші американські військові для посилення східного флангу НАТО через можливе вторгнення Росії в Україну.

Про це заявив сьогодні міністр оборони Румунії Василь Данко, повідомляє Reuters.

Загалом весь контингент військ, на який очікує країна в рамках посилення сил НАТО, включатиме близько тисячі військових.

Військова допомога Україні: що надали країни-партнери та що ще пообіцялиСША надіслали Україні ПТРК Javelin та кілька партій зброї та боєприпасів, Велика Британія та Канада відправили своїх інструкторів.

«Перші американські війська для посилення союзників НАТО на східному фланзі на тлі нарощування російських військ поблизу кордонів України прибули до Румунії», - сказав Данку.

За його словами, до Румунії прибули 100 американських військових, які займуться питаннями розквартирування.

«Понад 100 солдатів США разом із нашими фахівцями з логістики готуються, а це означає, що незабаром прибуде решта військ», - підсумував Данку.

Нагадаємо, у понеділок, 7 лютого, до Польщі прибула ще одна група американських військових у рамках посилення східного флангу НАТО на тлі загрози вторгнення Росії в Україну.

Також зазначимо, що в Міноборони оцінили ймовірність російського вторгнення в Україну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: