У Києві відбувся Міжнародний марш єдності на підтримку України

Читать на русском
У Києві сьогодні іноземці провели акцію на підтримку України проти російської агресії. У заході взяли участь близько 200 людей.
фото Укрінформ

У центрі столиці сьогодні іноземці провели акцію на підтримку України проти російської агресії (Internatinoal Unity March for Ukraine). У заході взяли участь близько 200 людей.

Як повідомляє Укрінформ, Марш розпочався у парку біля пам'ятника Тарасу Шевченку, звідти учасники вирушили до Майдану Незалежності.

Гачок ОРДЛО: які сценарії Росія готує окрім військового вторгненняРизик повномасштабної агресії з боку Росії все частіше підштовхує до переформатування Мінських угод. Чим небезпечні такі сценарії – дізнавався політолог Олександр Радчук.

Іноземні громадяни вийшли на марш, щоби висловити підтримку Україні на тлі загрози вторгнення Росії.

Під час ходи учасники скандували: "Слава Україні". Вони тримали прапори своїх країн, зокрема, Канади, Великобританії, США, Німеччини, інших держав, а також України. На самому Майдані організатори заспівали Гімн України.

Ходу учасників супроводжували два патрульні автомобілі. Загалом акція пройшла спокійно.

Нагадаємо, 5 лютого у Харкові пройшов Марш єдності. На заході були присутні близько 5 тисяч людей. Учасники вийшли на акцію, щоби продемонструвати проукраїнську позицію.

У січні Рада звернулася до міжнародної спільноти через загрозу вторгнення РФ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: