Путін знову скаржився Макрону на Україну

Читать на русском
Макрон заявив Путіну, що Росія підтримує бойовиків на Донбасі та закликав Кремль максимально прискорити мирний процес. У відповідь посипалися скарги на Україну
Макрон і ПутінAFP 2022

Президент Франції Еммануель Макрон і президент Росії Володимир Путін провели переговори, в ході яких російський лідер скаржився французькому главі держави на Україну.

Про розмову двох глав держав повідомляє сайт президента РФ.

Так, Макрон заявив Путіну, що Росія підтримує бойовиків на Донбасі та закликав Кремль максимально прискорити мирний процес на цій території. Також він обговорив з Путіним активізацію мирного процесу в рамках Нормандського формату.

Між миром та війною: Володимир Зеленський опинився перед складним виборомРезультати зустрічі у нормандському форматі можуть бути неприємними для Володимира Зеленського.

Путін, своєю чергою, в черговий раз почав скаржитися Макрону на Україну.

«Володимир Путін знову привернув увагу до провокаційних заяв і дій Київського керівництва, що йдуть врозріз з Мінськими домовленостями» - заявили на сайті Кремля.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що президент Франції Емманюель Макрон не виключає можливості зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним через ситуацію навколо України. Він також озвучив можливість поїздки в Росію.

Також незадовго до цього влада Франції поставила вимогу проведення прямого діалогу між Євросоюзом і Росією через можливу агресію РФ проти України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: