Кулеба оцінив шанси на дипломатичне вирішення питання з ескалацією навколо України

Читать на русском
Дипломати роблять свою роботу і роблять її добре, тому шанси на те, що спрацює дипломатія, досить високі
Дмитро КулебаПраво на владу

Для України шанси вирішити проблеми з агресією з боку Росії, використовуючи дипломатичні шляхи, є досить непоганими.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі програми «Право на владу».

Військова допомога Україні: що надали країни-партнери та що ще пообіцялиСША надіслали Україні ПТРК Javelin та кілька партій зброї та боєприпасів, Велика Британія та Канада відправили своїх інструкторів.

«Нам обіцяли війну в грудні, нам обіцяли війну в середині січня, потім нам обіцяли війну в кінці січня. І весь цей час, слава Богу, війни немає. І це не сталося просто так. Це сталося тому, що дипломати роблять свою роботу: починаючи з президента, який керує зовнішньою політикою, відповідно до Конституції, завершуючи простим дипломатом у посольстві, який пише тези, готує матеріали» - сказав він.

Кулеба підкреслив, що дипломати роблять свою роботу і роблять її добре, тому шанси на те, що спрацює дипломатія, досить високі.

«Поки що, я можу сказати вам, що шанси знайти дипломатичне рішення для ескалації, вони дуже непогані. І тому ми над цим будемо працювати» - резюмував він.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський повідомив про те, що Україна думає про деокупацію Криму і частини Донбасу дипломатичним шляхом, але при цьому готова до останнього захищати свою територію і більше не має наміру віддавати ні клаптика землі іншій країні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: