COVID у Європі: Німеччина дозволила масові заходи, послабивши карантин

Читать на русском
Наприклад, на великих масових заходах просто неба, таких як футбольні матчі, зможуть бути присутніми одночасно до 10 тисяч глядачів.
Deutsche Welle

Німеччина послаблює карантинні обмеження, пов'язані з пандемією коронавірусу. Влада країни дозволила більшій кількості людей бути присутніми на масових заходах.

Про це повідомляє Reuters.

Зазначається, що на великих масових заходах просто неба, таких як футбольні матчі, зможуть бути присутніми одночасно до 10 тисяч глядачів. Крім того, в закритих приміщеннях дозволено присутність 4 тисяч осіб.

Відповідне рішення схвалили в 16 землях Німеччини. Нові правила наберуть чинності, як тільки федеральні землі оновлять свої карантинні правила.

Чергова хвиля COVID-19: чим вона відрізняється від попередніх та коли буде пік захворюваностіЧим нова хвиля коронавірусу відрізнятиметься від попередньої та коли може бути пік захворюваності, читайте у матеріалі.

При цьому, на всіх заходах зберігається обов'язковий масочний режим. Також від відвідувачів таких заходів вимагатимуть сертифікати вакцинації або докази одужання від коронавірусу та тести з негативним результатом на COVID-19.

Варто зазначити, що у країні минулого тижня було встановлено антирекорд за кількістю захворюваності.

Нагадаємо, що Німеччина запровадила жорсткіші правила в'їзду для українців.

Раніше ми повідомляли, що Італія продовжила заборону на туристичні подорожі з України. З 1 лютого Україна і далі належатиме до країн категорії E.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: