Столична влада вже не виключає закриття на карантин усіх шкіл

Читать на русском
У КМДА не виключають найближчим часом закриття на карантин усіх шкіл через зростання захворюваності на коронавірус серед дітей.
zp.gov.ua

У КМДА не виключають найближчим часом закриття на карантин усіх шкіл через зростання захворюваності на коронавірус серед дітей.

Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, повідомляє Укрінформ.

У Києві зафіксували новий рекорд за кількістю випадків COVID-19У Києві за попередню добу, 28 січня, знову зафіксували рекордну кількість випадків коронавірусу. Медики підтвердили 2418 випадків.

«Ми не відкидаємо такої можливості, тому що хворіє багато дітей порівняно з минулорічними сплесками епідемії. За середньої заповненості ліжок близько 17% ми бачимо, що показник дитячих госпіталізацій дещо вищий», - сказала вона.

На сьогодні, нагадала Старостенко, керівник навчального закладу може самостійно ухвалити рішення про переведення на дистанційну форму навчання. На її думку, поки що немає необхідності закрити всі школи одночасно.

«Ми дуже уважно стежимо за показниками захворюваності дітей та за необхідності скористаємося рекомендаціями Міністерства освіти і науки», – додала заступник голови КМДА.

Нагадаємо, МОН рекомендувало перевести школярів та студентів на дистанційне навчання. Причина – спалах COVID. У КМДА заявили, що столичні школи та дитсадки не закриватимуть на карантин.

Сьогодні в Україні – новий антирекорд із добового приросту хворих на COVID.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: