Німеччина запровадила жорсткіші правила в'їзду для українців

Читать на русском
ФРН внесла Україну до списку країн з високим ризиком зараження коронавірусом. Відтепер для українців будуть діяти жорсткіші правила в'їзду.
avianews.com

ФРН внесла Україну до списку країн з високим ризиком зараження коронавірусом. Відтепер для українців будуть діяти жорсткіші правила в'їзду.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Відомо, що Україна з неділі, 30 січня, оголошена в Німеччині зоною високого ризику через рівень зараження коронавірусом. Люди, які в'їжджають на територію ФРН з України, за винятком, якщо вони повністю щеплені або одужали від COVID-19, мають відбути 10-денний карантин. Вийти з нього можна буде лише через п'ять днів після приїзду за результатами негативного тесту.

«Перед в'їздом до країни необхідно зареєструватись на відповідному сайті і внести туди свої дані про вакцинацію», – додають у повідомленні.

Чергова хвиля COVID-19: чим вона відрізняється від попередніх та коли буде пік захворюваностіЧим нова хвиля коронавірусу відрізнятиметься від попередньої та коли може бути пік захворюваності, читайте у матеріалі.

Діти до 12 років повинні перебувати в карантині протягом п'яти днів і можуть завершити його без тесту на коронавірус.

Ці вимоги стосуються осіб з будь-яким громадянством, які протягом останніх 10 днів відвідували країни зі списку високого ризику.

Такі обмеження діятимуть до 3 березня.

Нагадаємо, Італія продовжила заборону на туристичні подорожі з України. З 1 лютого Україна і далі належатиме до країн категорії E.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: