Україна не має наміру зараз виконувати Мінські угоди – Данілов

Читать на русском
Україна повинна наполягати на перегляді підписаних у 2015 році Мінських угод, оскільки вони були підписані під тиском, а реалізувати їх у підсумку виявилося неможливо
Олексій ДаніловНовое время

Україна не має наміру виконувати Мінські угоди, принаймні, зараз. Проблема в тому, що їх виконання спричинить внутрішні проблеми - дестабілізацію і заворушення, що в кінцевому підсумку зіграє на руку Росії.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в інтерв'ю агентству Associated Press.

На думку Данілова, Україна повинна наполягати на перегляді підписаних у 2015 році Мінських угод, оскільки вони були підписані під тиском, а реалізувати їх у підсумку виявилося неможливо.

Між миром та війною: Володимир Зеленський опинився перед складним виборомРезультати зустрічі у нормандському форматі можуть бути неприємними для Володимира Зеленського.

«Виконання Мінських угод означає руйнування країни... Коли вони були підписані під дулом російських гармат — а німці та французи дивилися, - всім розумним людям вже було ясно, що реалізувати ці документи неможливо» - додав він.

Нагадаємо, що переговори представників України, Німеччини, Франції та Росії пройшли в Парижі на тлі загострення ситуації біля українських кордонів. «Слово і Діло» стежило за першими подробицями зустрічі.

27 січня був опублікований текст спільного заяви політиків за підсумками зустрічі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: