Данілов про Мінські угоди: Україна не може постійно бути в режимі очікування

Читать на русском
Владі України прийшла пора визначатися, що робити з мінськими угодами, оскільки вони не дають результатів і стають схожими на ситуацію з Придністров'ям.
Олексій Даніловфото з відкритих джерел

Владі України прийшла пора визначатися, що робити з мінськими угодами, оскільки вони не дають результатів і стають схожими на ситуацію з Придністров'ям.

Таку думку висловив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі ток-шоу «Свобода слова» Савіка Шустера на телеканалі «Україна».

Президент України допускає можливість повномасштабної війни з РФЗагроза повномасштабної війни з Росією цілком реальна. Однак ескалація конфлікту буде найбільшою помилкою Москви, заявив Зеленський.

«Мінський процес - це така цікава річ, яка вже сім років відбувається, незрозуміло, коли він завершиться...У Придністров'ї з 1991 року тривають такі переговори. Нам треба визначатися, що з цим робити. Ми не можемо постійно перебувати в стані очікування і невирішення проблеми», - сказав Данілов.

Він додав, що саме від Росії залежить врегулювання війни на Донбасі.

«Як тільки вона забере свої війська, своїх військових, конфлікт відразу завершиться. Як вони вважають, називають його конфліктом. А насправді це збройна агресія з боку РФ щодо нашої суверенної країни», - сказав секретар РНБО.

Нагадаємо, на засіданні РНБО 17 вересня було прийнято рішення, що Україна впровадить санкції за проведення виборів до Державної думи Росії на території окупованого Криму і Донбасу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: