Одеський завод шампанських вин продали на аукціоні

Читать на русском
На торгах конкурували 7 учасників, які збільшили ціну більш ніж удвічі: від стартових 87,38 млн. грн. до 195,0 млн. грн.
Думська

Фонд Держмайна продав «Одеський завод шампанських вин» за 195 млн. грн.

Про це у вівторок, 1 лютого, інформує пресслужба ФДМУ.

«1 лютого відбувся онлайн-аукціон із приватизації єдиного майнового комплексу «Одеський завод шампанських вин» із результатом 195 мільйонів 300 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Велика приватизація: які об’єкти не можуть продати і як рік у рік змінюється їхня вартістьЯкі об’єкти вже кілька років поспіль планують продати у межах великої приватизації, але досі не можуть цього зробити, дивіться на інфографіці Слово і діло.

На торгах конкурували 7 учасників, які збільшили ціну більш ніж удвічі: від стартових 87,38 млн. грн. до 195,0 млн. грн.

У Фонді зазначають, що завод припинив свою діяльність ще 2018 року. Підприємство фактично не функціонує через необхідність невідкладної модернізації технічного оснащення. До складу активу входять 35 об'єктів нерухомого майна, 803 одиниці машин та обладнання, 7 транспортних засобів та обладнання.

Нагадаємо, 6 січня Фонд держмайна виставив на аукціон Одеський завод шампанських вин. Стартова ціна – 87,4 млн. грн.

Також в ОПУ повідомили про те, що у 2022 році планують продати три великі підприємства – Об'єднану гірничо-хімічну компанію (ОГКГ), «Центренерго» та Одеський припортовий завод.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: