Фонд держмайна продає Одеський завод шампанських вин

Читать на русском
Фонд державного майна виставив на аукціон Одеський завод шампанських вин. Стартова ціна – 87,4 млн грн. Про це повідомляє пресслужба фонду у Facebook.
Фото з відкритих джерел.

Фонд державного майна виставив на аукціон Одеський завод шампанських вин. Стартова ціна – 87,4 млн грн. Про це повідомляє пресслужба фонду у Facebook.

«На приватизацію виставлено Одеський завод шампанських вин – одне з найстаріших підприємств. Саме тут у 1899 році почалася історія виробництва ігристого вина в Україні», – йдеться у повідомленні.

Велика приватизація: які об’єкти не можуть продати і як рік у рік змінюється їхня вартістьЯкі об’єкти вже кілька років поспіль планують продати у межах великої приватизації, але досі не можуть цього зробити, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Завод зводили з погребами для витримки 2 млн пляшок вина, виробничим корпусом, допоміжними приміщеннями. За більш як 100 років існування виробництво вина на Одеському заводі кільки разів припиняли, востаннє це сталося у 2018 році.

Аукціон з приватизації заводу заплановано на 1 лютого 2022 року. Одна з умов приватизації – збереження видів діяльності з виробництва виноградних вин.

Нагадаємо, Фонд держмайна повторно виставив на торги завод із переробки алмазів.

Раніше «Слово і діло» писало, які об’єкти уже кілька років поспіль планують продати, але досі не можуть цього зробити.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: