Росія спростила вступ до путінської провладної партії для жителів ОРДЛО

Читать на русском
Тепер жителям ОРДЛО не треба шість місяців бути т. зв. прихильниками партії Путіна, щоб потім отримати сумнівну честь вступити до лав путінських партійців
Ілюстративне фотоФото РІАН

У Росії спростили вступ до путінської провладної партії «Єдина Росія» тим жителям ОРДЛО, хто має російські паспорти. Для них прибрали деякі обмеження.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на коментар російського депутата від ЄР Віктора Водолацького інформаційним ресурсам проросійських бойовиків на окупованих територіях.

Забрати, що погано лежить: чи визнає Росія «ДНР» та «ЛНР»У Державній думі російські комуністи зареєстрували проєкт постанови про визнання ДНР та ЛНР.

Так, якщо раніше жителям ОРДЛО, які отримали паспорт Росії, потрібно було пів року ходити «прихильниками партії», щоб потім отримати сумнівну честь вступити до лав путінських партійців, тепер це обмеження прибрали. Це сталося з ініціативи високопоставлених діячів партії Путіна, які гостро потребують нових сопартійців.

Нагадаємо, Російська насильницька паспортизація українських громадян на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей може послужити для РФ приводом напасти на Україну під виглядом «захисту» так званих «російських громадян» на цих територіях.

Раніше ми писали про те, що в Держдуму РФ внесли проєкт звернення до президента Володимира Путіна з проханням визнати псевдодержавні утворення проросійських бойовиків, позначені в цивілізованому світі, як терористичні організації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: