У розвідці підрахували, скільки російських офіцерів та генералів перебуває в ОРДЛО

Читать на русском
В ОРДЛО на постійній основі перебуває 600 до 800 російських офіцерів та генералів. За перебування на Донбасі вони отримують нагороди та підвищення по службі.
Фото Міноборони

В ОРДЛО на постійній основі перебуває 600 до 800 російських офіцерів та генералів. За перебування на Донбасі вони отримують нагороди та підвищення по службі.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Чи хочуть росіяни війни: що утримує Кремль від вторгнення в УкраїнуБільшість громадян Росії позитивно ставиться до України та українців і вважає велику війну малоймовірною.

За даними розвідки, на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) на постійній основі перебуває від 600 до 800 російських офіцерів та генералів. Кадрові військові займають командні посади в 1 та 2 армійських корпусах Росії, які перебувають у ОРДЛО.

1 і 2 армійські корпуси окупаційних військ, що знаходяться на території Донбасу, сформовані на базі батальйонно-тактичних груп Збройних сил Росії, додали в ГУР.Ці з'єднання зайшли до України у серпні та вересні 2014 року.

«Роль і місце цих корпусів чітко визначено у планах застосування ЗС Росії проти нашої держави та передбачають ведення як оборонних, так і наступальних операцій», - наголосили в Міноборони.

Раніше стало відомо, що бойовиків «Л/ДНР» затримано з початку агресії Росії.

Також нагадаємо, що на Донбасі двоє військових підірвалися на вибуховому пристрої.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: