Путін доручив забезпечити соцвиплатами жителів ОРДЛО з паспортами РФ

Читать на русском
Президент Росії Володимир Путін доручив забезпечити жителів окупованого Донбасу, які мають російські паспорти, соціальними виплатами.
Фото ria.ru

Президент Росії Володимир Путін доручив забезпечити жителів окупованого Донбасу, які мають російські паспорти, соціальними виплатами.

Про це йдеться на сайті Кремля.

Відомо, що Путін доручив уряду розглянути питання про надання громадянам РФ, які проживають на окупованому Донбасі, можливості подачі заяв на отримання соціальних виплат і пільг без реєстрації на території Росії.

Забрати, що погано лежить: чи визнає Росія «ДНР» та «ЛНР»У Державній думі російські комуністи зареєстрували проєкт постанови про визнання ДНР та ЛНР.

Зазначають, що заяви будуть подаватися через Єдиний портал державних і муніципальних послуг Російської Федерації.

Нагадаємо, російська насильницька паспортизація українських громадян на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей може послужити для РФ приводом напасти на Україну під виглядом «захисту» так званих «російських громадян» на цих територіях.

Раніше ми писали про те, що до Держдуми РФ внесли проєкт звернення до президента Володимира Путіна із проханням визнати так звані Донецьку та Луганську «народні республіки».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: