Президент Грузії пояснила, чому не збирається помилувати Саакашвілі

Читать на русском
Президент Грузії заявила, що помилування Саакашвілі нібито тільки посилить розкол у грузинському суспільстві, тому він залишиться у в'язниці
Саломе Зурабішвілі24 канал

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі навідріз відмовилася помилувати колишнього президента країни Міхеїла Саакашвілі, який утримується владою за ґратами. На її думку, це підвищить поляризацію в суспільстві.

Про це повідомляє російське інформаційне агентство РИА Новости.

Затримання Саакашвілі: у чому звинувачують колишнього президента ГрузіїУ чому звинувачують колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Зазвичай я виконую своє слово і, думаю, немає нікого, хто міг би сказати про зворотне... я глибоко впевнена, що такий крок як помилування буде причиною поляризації, а не деполяризації. Якщо хтось переконає мене в цьому... але сумніваюся. Саме повернення Саакашвілі було кроком поляризації, і я не зроблю нічого, що призведе до поляризації» - заявила вона.

Нагадаємо, Саакашвілі . 1 жовтня він був затриманий в Тбілісі, після його відправили до в'язниці в місті Руставі. Там він оголосив голодування, після чого стан здоров'я Саакашвілі погіршився.

13 січня Саакашвілі вперше з'явився на суді в Тбілісі та звернувся до українців.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: