Саакашвілі висунув новий ультиматум владі Грузії – адвокат

Читать на русском
За словами адвоката, Саакашвілі цілеспрямовано не дають можливості зустрітися з незалежними лікарями та спілкуватися з відвідувачами
Михеїл СаакашвіліGloballookpress

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі зажадав від уряду країни, яке запроторило його у в'язницю, зустрічі з незалежними лікарями та можливості конфіденційного спілкування з відвідувачами.

Про це заявив адвокат політика Шота Тутберідзе, повідомляє російське інформаційне агентство ТАСС.

Затримання Саакашвілі: у чому звинувачують колишнього президента ГрузіїУ чому звинувачують колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Якщо ці вимоги не будуть виконані пенітенціарною службою до 6 січня, Михайло Саакашвілі звернеться до крайньої форми протесту» - пригрозив адвокат.

За його словами, Саакашвілі цілеспрямовано не дають можливості зустрітися з незалежними лікарями. Також пенітенціарна служба не дає експрезиденту конфіденційно спілкуватися з Саакашвілі тим, хто його відвідує і його адвокатам.

Тим часом 2 січня прихильники експрезидента Грузії Михайла Саакашвілі погодилися перервати акцію протесту і припинили голодування.

Саакашвілі затримали в Грузії 1 жовтня практично відразу після приїзду в країну. Місцеві правоохоронні органи звинувачують його у зловживанні службовими повноваженнями, за що раніше він був заочно засуджений.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: