Розстріл солдатів у Дніпрі: виявили 14 порожніх магазинів до автомата

Читать на русском

У занедбаній будівлі під Дніпром правоохоронці виявили та вилучили порожні магазини, розвантаження та інші речі, які залишив підозрюваний у розстрілі нацгвардійців.
Нацполіція

У занедбаній будівлі під Дніпром правоохоронці виявили та вилучили порожні магазини, розвантаження та інші речі, які залишив підозрюваний у розстрілі нацгвардійців.

Про це повідомляє пресслужба поліції у Дніпропетровській області в четвер, 27 січня.

Розстріл нацгвардійців у Дніпрі: все, що відомо про інцидентУ Дніпрі нацгвардієць Рябчук розстріляв товаришів по службі – п'ять загиблих, п'ять поранених. Усі подробиці, фото, відео – у матеріалі.

«14 порожніх магазинів автомата Калашникова та інші речові докази вилучили у занедбаній будівлі у м. Підгородне», - йдеться у повідомленні відомства.

Після затримання озброєного військовослужбовця поліцейські розпочали відпрацювання прилеглої території.

«На відстані близько 500 метрів від місця затримання було виявлено занедбану будівлю. Там правоохоронці виявили та вилучили порожні магазини, розвантаження та інші речі затриманого. Усі речові докази були надіслані до ДБР», - уточнюється у повідомленні.

Нагадаємо, у Дніпрі солдат-строковик Артем Рябчук розстріляв своїх товаришів. Як повідомили в поліції, загинуло 5 людей, ще п'ятьох поранених госпіталізували.

Нацгвардієць, який розстріляв товаришів по службі, пізніше був затриманий. Раніше у ДБР відкрили кримінальне провадження за статтею умисне вбивство.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: