Екскомандувач ВМС Німеччини потрапив до бази «Миротворця» за слова про Крим

Читать на русском

Колишнього командувача Військово-морських сил Німеччини Кая-Ахіма Шенбаха внесли до бази «Миротворця» за висловлювання про те, що Крим уже не буде українським.

Про це свідчать дані бази.

Посол України відреагував на відставку голови ВМС ФРН після слів про КримУкраїна вітає відставку віце-адмірала Кай-Ахіма Шенбаха з посади голови Військово-морських сил Німеччини після його заяви про Крим.

На порталі сказано, що Шенбах внесено до бази за «участь в актах гуманітарної агресії проти України та участь у спробах легалізації окупації АР Крим російськими загарбниками».

Нагадаємо, командувач Військово-Морськими силами Німеччини, віцеадмірал Кай-Ахім Шенбах заявив, що окупований Росією Крим нібито ніколи не повернеться до складу України.

Пізніше в оборонному відомстві ФРН заявили, що висловлювання командувача Військово-Морськими силами Кая-Ахіма Шенбаха з приводу втрати Україною тимчасового окупованого Криму жодним чином не відповідає позиції федерального міністерства оборони.

Сам Шенбах подав у відставку з посади командувача Військово-Морськими силами Німеччини та офіційно вибачився за свою заяву про Крим.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: