У МОЗ відзвітували про запаси вакцини проти коронавірусу в Україні

Читать на русском
Крім вакцин, що зберігаються на складах, кілька десятків мільйонів доз препаратів законтрактовано, а також очікується реєстрація і поставка таблеток від ковіду
Віктор Ляшкоslovoidilo.ua

В Україні є чим прищеплювати людей зважаючи на прийдешню нову хвилю коронавірусу - на поточний момент на складах різних рівнів знаходиться 11,5 мільйона доз вакцини від декількох виробників.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко 21 січня, повідомляє УНІАН.

«На складах залишки - 11,5 млн доз вакцин. Плюс 25 млн доз вакцин Pfizer законтрактовано на поставку. Плюс 6,5 млн вакцини CoronaVac. І 10 млн доз - за механізмом COVAX» - сказав він.

Чергова хвиля COVID-19: чим вона відрізняється від попередніх та коли буде пік захворюваностіЧим нова хвиля коронавірусу відрізнятиметься від попередньої та коли може бути пік захворюваності, читайте у матеріалі.

Міністр нагадав, що в Україні також незабаром буде зареєстрований препарат Молнуправір - таблетки від коронавірусу. МОЗ попередньо вже законтрактував 300 тисяч доз препарату.

Нагадаємо, що з 24 січня в червону зону карантину переходить Івано-Франківська область через погіршення епідситуації з коронавірусом.

Крім неї, незабаром ще три області України можуть потрапити в червону зону карантину через значне погіршення епідеміологічної ситуації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: