Гетманцев анонсував «кадрові рішення» у податковій та Нацполіції

Читать на русском
Данило Гетманцев анонсував кадрові рішення у податковій та Нацполіції за підсумками боротьби з нелегальним ринком тютюну.
Данило Гетманцевпресслужба Слуги народу/Facebook

Голова комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев анонсував звільнення у податковій службі та Національній поліції за підсумками результатів боротьби з нелегальним ринком тютюну.

Про це він заявив у ході зустрічі з членами Європейської бізнес-асоціації (ЄБА) у п'ятницю, 21 січня, відповідаючи на питання щодо боротьби з нелегальним ринком тютюнових виробів, передає Інтерфакс-Україна.

«Ми прийматимемо кадрові рішення. За підсумками січня у нас вже є домовленості прийняти кадрові рішення у найгірших областях щодо акцизу - за податковою та лінією МВС, Національною поліцією», – сказав він.

Говорячи про заходи боротьби з тіньовим ринком, він зазначив, що було встановлено «прозорий контакт» працівників податкової та Нацполіції у сфері протидії реалізації підакцизних товарів.

«Це ми розпочали у грудні. МВС це початок у листопаді. Ми бачимо підвищення відрахувань від акцизного податку. На жаль, з тютюнового акцизу серед трьох видів підакцизної продукції ситуація найгірша. Але ситуація виправлятиметься», – зазначив він.

Гетманцев додав, що законопроекти щодо криміналізації товарної контрабанди рекомендовані до другого читання.

Нагадаємо, нардеп від «Слуги народу» Мар'ян Заблоцький повідомив, що колишній начальник головного управління Міністерства доходів та зборів у Криму часів Олександра Клименка Олександр Кондрашов знову обійняв посаду у Державній податковій службі.

Раніше Гетманцев розповів про успіхи податкової амністії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: